Univerzalna kontura Pentart 20ml, metalik - bakrena

Gostejša metalik barva v tubi, za izstopajoče 3D napise, črte in obrobe. Idealna za slikanje na steklo in tekstil, primerna pa tudi za druge površine.
Akcijska cena 3,58 € Redna cena 4,47 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5997412783230

Univerzalna kontura Pentart - metalik

Univerzalna, gostejša konturna barva v metalnih odtenkih, je idealna za risanje obrob, obris vzorcev, za imitacijo vitraža na steklu ter za izstopajoče 3D dekoracije in napise. Odlična je za slikanje in pisanje po steklu, saj je po sušenju vodoodporna in primerna za pranje v pomivalnem stroju.

Barve so na vodni osnovi, goste, nevtralnega vonja, odlično pokrivne in so po sušenju vodoodporne. Serija konturnih barv Pentart metalik, zajema 8 barv s svetlečim kovinskim sijajem.

Polnjene so v 20ml tubi, s tanko konico za nanašanje, ki omogoča neposreden nanos iz embalaže.

Primerne so za barvanje večine površin: lesa, kovine, stekla, gline, keramike, porcelana in tekstila. Še posebej se priporočajo za slikanje na steklo in tekstil. V primeru slikanja na tekstil, je potrebno barvo po sušenju še utrditi z likalnikom.

 

Utrjevanje barve

Na večini površin je dovolj, da se barva posuši na zraku. V primeru slikanja na tekstil, je potrebno barvo po sušenju še utrditi z likalnikom. To storimo tako, da čez suho barvo položimo peki papir in polikamo (brez pare) na temperaturi tekstila, ki smo ga okrasili.

 

Primer poslikave stekla z univerzalnimi konturami Pentart:

 

*Opozorilo: Otroci lahko uporabljajo izdelek zgolj pod nadzorom odrasle osebe! Hraniti zaščiteno pred zmrzaljo. 

Dodatne informacije
SKU5997412783230
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account