Scrapbooking papir

Scrapbooking papirji so potiskani papirji z različnimi motivi. Klasični scrapbooking papirji so vzorčasti papirji in se uporabljajo za izdelavo scrapbook albumov, rojstnodnevnih in božičnih voščilnic, poročih vabil, dekoracije doma, oblikovanje škatlic in še mnogo več.

Izbirate lahko med ogromno različnimi motivi scrapbooking papirja za vse priložnosti. Poleg vzorčastih papirjev so za izdelovanje odlični tudi papirji z bleščicami in papirji s sijajem, saj dajejo končnemu izdelku izjemen izgled. Klasični barvni listi in malo debelejši barvni kartoni so idealni za izdelovanje barvnih kolažev, za izdelovanje origamija in še več. Beli decoupage papirji predstavljajo odlično priložnost, da si natisnete lastne fotografije, slike, motive ali vzorce, ter z njimi okrasite škatlice, obeske, platna ali okvirje za slike.

Za lažje in hitrejše delo pri oblikovanju papirja so vam na voljo tudi pripomočki, kot so seti za glajenje papirja in delanje utorov ter pregibov, vse od klasičnih kosti, do plošč kot so Scor-pal.

Domišljija pri scrapbooking ustvarjanju ne pozna meja!

Filter
Nastavi padajočo smer

Elementi 1-20 od 803

Stran
na stran
Prikaži kot Mreža Seznam
Filter
Nastavi padajočo smer

Elementi 1-20 od 803

Stran
na stran
Prikaži kot Mreža Seznam