Kato polyclay

Kato masa

Kato masa je profesionalna polimerna glina, katera velja za najboljšo med vsemi, ter tako primerno za najzahtevnejše ustvarjalce. Vsak izdelek iz serije polyclay je narejen po najvišjih standardih kvalitete, sestave in lastnosti uporabe. Velja za najmočnejšo in najbolj obstojno polimerno maso. Med umetniki je priljubljena zaradi njenih odličnih delovnih značilnostih, saj se masa ne drobi in ne lepi, je enostavna za uporabo in ponuja unikatne žive barve. Namenjena je izdelavi unikatnega nakita (uhani, obeski, verižice, zapestnice), figuric, okraskov in različnih dekorativnih predmetov.

KATO POLYCLAY  - je profesionalna polimerna glina za izdelovanje vsestranskih unikatnih izdelkov, zaradi svoje izvrstne obstojnosti in vzdržljivosti posebno namenjena izdelovanju prefinjenih detajlov. Od drugi mas se razlikuje po svoji trdoti, večji obstojnosti in odpornosti. 

KATO LIQUID POLYCLAY – je profesionalna tekoča polimerna masa, ki zaradi svoje samorazlivne sposobnosti omogoča doseganje unikatnih izdelkov, vzorcev in efektov. Odlična je pri doseganju akvarelnega efekta, vitraža, mozaika, barvnih transferjev in še več.

Filter
Nastavi padajočo smer

20 elementov

na stran
Prikaži kot Mreža Seznam
Filter
Nastavi padajočo smer

20 elementov

na stran
Prikaži kot Mreža Seznam