Barvni spreji

Barvni spreji MontanaPodjetje Montana Colors je postavilo nove standarde v kvaliteti barvnih sprejev in je trenutno eden najboljših ponudnikov sprejev na trgu. Visoka kvaliteta, široka paleta barv in dostopna cena so glavne odlike teh vrhunskih izdelkov.

Ponudba zajema obstojne ali odstranljive barve v spreju, pokrivne ali transparentne, mat ali sijajnega videza, na različnih osnovah, v pločevinkah pod nizkim ali visokim pritiskom. Spreji na vodni osnovi, ki so brez vonja, so primerni za uporabo v notranjih prostorih in za barvanje stiropora. Posebna kreda v spreju predstavlja odstranljivo barvo, ki je idealna za začasne označbe in signalizacijo. Na voljo je tudi sprej, ki se sveti v temi, posebni dodatki v spreju (laki za zaščito, premazi za pripravo površin in lepila) ter nadomestne razpršilke, različnih debelin. 

Ti vsestranski spreji se lahko uporabljajo v različnih dejavnostih in za razne namene, na primer pri izdelavi grafitov, fotografskih in umetniških delih, za izdelavo napisov, stenske poslikave, domača in hobi dela, ter tudi v raznih industrijah. Dobra oprijemljivost omogoča nanos barve na razne materiale - železo, jeklo, plastiko, les, papir, karton in drugo. 

Filter
Nastavi padajočo smer

Elementi 1-20 od 203

Stran
na stran
Prikaži kot Mreža Seznam
Filter
Nastavi padajočo smer

Elementi 1-20 od 203

Stran
na stran
Prikaži kot Mreža Seznam