Sušeče na zraku

Modelirne mase, ki se sušijo na zraku, so vsestransko uporabne za oblikovanje figuric, okraskov, najrazličnejših dekorativnih elementov, kot tudi nakita. Njihova uporaba je enostavna, saj se preprosto oblikujejo z gnetenjem ali valjanjem, za lažje delo so vam na voljo tudi številna orodja in pripomočki. Z modelirnimi masami lahko ustvarite čudovite unikatne izdelke.

Na voljo so številne modelirne mase, ki se med seboj razlikujejo predvsem po teži in samem namenu uporabe. Ponudba mas, sušečih na zraku je naslednja:

CRYSTAL CLAY – je dvokomponentna epoksidna masa, enostavna za uporabo in priljubljena med izdelovalci unikatnega nakita. Njena vsestranskosti omogoča izdelovanje enostavnih in zahtevnejših oblik, najlepše pa pride do izraza pri ustvarjanju v kombinaciji z kristali. Na voljo je v več barvnih odtenkih, katere lahko med seboj mešate ter tako oblikujete nove odtenke.

DAS MASA – univerzalna modelirna masa, ki se suši na zraku. Ni strupena, končni izgled pa je podoben izgledu gline. Njena enostavna struktura omogoča poljubno oblikovanje figuric različnih velikosti, obeskov za dekoracijo kot tudi nakita. Na voljo je v beli barvi in barvi terakote.

FIMO AIR – vsestranska  modelirna masa namenjena oblikovanju različnih dekorativni elementov, figuric, obeskov, tudi nakita. Zaradi enostavne uporabe, njene naravne sestave in dobre gnetljivosti, je idealna za uporabo v šolah kot tudi doma. Dokončno suhe izdelke iz FIMO AIR mase lahko dodatno obdelate, jih brusite, vrtate prav tako tudi barvate.  

PLASTELIN – modelirna masa, primerna za vsakega začetnika, ki se podaja v svet oblikovanja figuric, okraskov in različnih oblik. Za razliko od drugih modelirnih mas, se ne peče v pečici in ne suši na zraku, ter tako nikoli ne postane končno trden. Primeren je za učenje oblikovanja ter tako namenjena predvsem otrokom.

Filter
Nastavi padajočo smer

Elementi 1-20 od 41

Stran
na stran
Prikaži kot Mreža Seznam
  1. Plastelin GIOTTO Patplume- 350g, za otroke
    Že od 4,74 €
  2. Plastelin GIOTTO be-bè 220g - lonček
    Že od 4,42 €
Filter
Nastavi padajočo smer

Elementi 1-20 od 41

Stran
na stran
Prikaži kot Mreža Seznam