Pardo masa

Pardo masa - najkakovostnejša polimerna glina

Pardo masa je modelirna polimerna glina, namenjena oblikovanju unikatnega nakita in številnih različnih dekorativnih predmetov. Priporočamo jo začetnikom oblikovanja gline, kot tudi profesionalnim uporabnikom. Velja za najkakovostnejšo modelirno maso, saj je proizvajalec kot vezivo uporabil čebelji vosek in najboljše pigmente. Pardo masa ponuja tri različne vrste mas, ki se med seboj razlikujejo v trdoti in barvah. 

PARDO JEWELLERY CLAY – modelirna masa, z 69 različniimi odtenki se od ostalih razlikuje po svoji trdoti, saj je zelo mehka in lažja za oblikovanja. Primerna je tako za vsakega začetnika kot tudi izkušenega poznavalca.

PARDO ART CLAY – modelirna masa, katera ponuja 13 optimalno izbranih barv. Od ostalih mas se razlikuje po svoji trdoti, saj je malenkost trša. Primernejša je za oblikovanje kompleksnejših modelov, saj lažje obdrži svojo trdoto in fine robove.

PARDO MICA CLAY – profesionalna modelirna masa, katera ponuja 5 kovinskih odtenkov. Po svoji trdoti se lahko primerja s Pardo Art clay, ter je prav tako primernejša za izdelovanje bolj kompleksnejših modelov, njej končni izgled pa je sijajen in unikaten.

Filter
Nastavi padajočo smer

Elementi 1-20 od 87

Stran
na stran
Prikaži kot Mreža Seznam
Filter
Nastavi padajočo smer

Elementi 1-20 od 87

Stran
na stran
Prikaži kot Mreža Seznam