Pardo Jewellery clay 56g - obsidian 415

PARDO JEWELLERY CLAY je zelo kvalitetna modelirna masa, zelo mehka in enostavna za oblikovanje, s svojo bogato barvno paleto bo očarala vsakega uporabnika, tako začetnika kot tudi poznavalca.

Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
4042972491185
2,19 €

Pardo modelirna masa

Pardo masa je modelirna polimerna glina, namenjena oblikovanju unikatnega nakita (uhani, obeski, verižice, zapestnice), figuric, okraskov in številnih različnih dekorativnih predmetov. Velja za najkakovostnejšo modelirno maso, saj je proizvajalec kot vezivo uporabil čebelji vosek in najboljše pigmente, kar zlahka opazimo v bogati izbiri barvnih odtenkov in intenzivnosti le teh. Pardo masa je koži prijazna, zelo mehka in lahka za oblikovanje. Namenjena je začetnikom oblikovanja gline, kot tudi profesionalnim uporabnikom.

Uporaba Pardo mase je preprosta.

Pardo maso poljubno oblikujete, nato pa utrjujete kar v kuhinjski pečici pri temperaturi 120°C. Čas utrjevanje je približno 30min, odvisno od velikosti in debeline izdelka. Utrjen izdelek lahko na koncu poljubno oblikujete: rezljate, žagate, brusite, barvate ali lakirate. Z lakom lahko spremenite končni videz v sijaj. Pardo je popolnoma odporen na pot in slino in svetlobno obstojen. Po peki barve dobijo edinstven učinek leska in globine. Dokončen izdelek ni prepusten za vodo, lahko pa ga umijete.

Pardo masa ponuja tri različne vrste mas, ki se med seboj razlikujejo v trdoti in barvah. Vse tri pa se lahko med seboj poljubno mešajo in kombinirajo, potek dela je pri vseh popolnoma enak. Z mešanjem lahko ustvarite poljubne nove odtenke ali poljubne vzorce (rožice, simbole, imitacija marmorja, milifiori izdelke itd.).

PARDO JEWELLERY CLAY – modelirna masa, katera ponuja 69 različnih odtenkov in se od ostalih razlikuje po svoji trdoti, saj je zelo mehka in lažja za oblikovanja. Primerna je tako za vsakega začetnika kot tudi izkušenega poznavalca. Na voljo je v številnih odtenkih, od klasičnih do neonskih, kovinskih, z bleščicami in barvami z učinkom marmorja.

PARDO ART CLAY – modelirna masa, katera ponuja 13 optimalno izbranih barv. Od ostalih mas se razlikuje po svoji trdoti, saj je malenkost trša. Primernejša je za oblikovanje kompleksnejših modelov, saj lažje obdrži svojo trdoto in fine robove.

PARDO MICA CLAY – profesionalna modelirna masa, katera ponuja 5 kovinskih odtenkov. Po svoji trdoti se lahko primerja s Pardo Art clay, ter je prav tako primernejša za izdelovanje bolj kompleksnejših modelov, njej končni izgled pa je sijajen in unikaten.

Dodatne informacije
SKU4042972491185
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account