Pentart primer - osnova za akrilne barve (gesso), 100ml

Osnovni premaz, ki pripravi želeno površino za barvanje z akrilnimi barvami.
Akcijska cena 3,72 € Redna cena 4,65 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5997412752304

Akrilni premaz, gesso Pentart

Osnovni premaz za akrilne barve, ki poskrbi za pripravo katerekoli površine in jo naredi primerno za slikanje z akrilnimi barvami. Izjemno uporaben pri vseh hobi projektih, na primer barvanju in poslikavi lesenih izdelkov, predalnikov, mizic, skrinjic, škatlic, poslikavi sten, kozarcev in podobno. Z akrilnim premazom lahko uporabite akrilne barve za poslikavo vseh vaših hobi projektov! 

Uporaben za večino površin: les, steklo, kovino, keramiko, porcelan in plastiko. Osnovni premaz pripravi želeno površino za barvanje, saj omogoča optimalen oprijem barve. 

Premaz je bele barve, nevtralnega vonja, mat videza in na vodni osnovi. Premaz je srednje pokriven in po sušenju vodoodporen. Gesso je dokaj redek, zato ga je idealno nanašati s čopičem ali gobico.

100ml premaza zadošča za približno 1m² površine (barvanje v enem sloju).

 

Sušenje in mešanje premaza

Na otip je suh v 15-ih minutah, popolnoma pa se posuši v 12 urah. Za pospešitev sušenja si lahko pomagate s sušilnikom za lase, vendar je za popoln učinek in oprijem priporočljivo počakati polnih 12 ur.

Ker je na vodni osnovi, ga lahko redčite z vodo, vendar to ni priporočljivo. Premaz ni primeren za mešanje z barvo ali drugimi barvnimi sredstvi, zaradi izgube oprijemljivosti. Vanj pa lahko umešate 3D kroglice in ustvarite posebne strukturne efekte.

 

Na začetku posnetka o predelavi škatle, si oglejte uporabo premaza.

 

*Opozorilo: Otroci lahko uporabljajo izdelek zgolj pod nadzorom odrasle osebe! Hraniti zaščiteno pred zmrzaljo. 

Dodatne informacije
SKU5997412752304
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account