Barvna blazinica StazOn 10x6cm - olivno zelena

Brez
Barvna blazinica, primerna za vsestransko ustvarjanje na papir in neporozne povrišine, za odtis štampiljk ali kot samostojna blazinica za senčenje.
8,28 €
Na zalogi
SKU
0712353150515

StazOn barvne blazinice

StazOn je s svojimi barvnimi blazinicami vodilni v industriji, kar se tiče štempljanja na neporozne površine. Vsebuje hitrosušeče, permanentno črnilo na osnovi topil, ki je, poleg uporabe na papirju in kartonu, ustvarjeno za uporabo na plastiki, kovini, steklu, akrilu, skrčljivi foliji, celofanu, plastificiranem papirju, prevlečenem papirju in usnju. Ni pa primerno za uporabo na blagu. Črnilo se na neporoznih površinah posuši v roku 3 do 5 minut.

Blazinica, velikosti 8x5cm, je idealna za odtise vaših najljubših štampiljk na papir in karton ali barvanje oziroma senčenje robov. Ko blazinice ne uporabljaje, shranjujte zaprto, da se črnilo ne posuši. Idealne za ustvarjalne projekte za okrasitev doma, izdelovanje voščilnic, spominskih albumov in drugih izdelkov.

Opozorilo: Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Ne vdihujte in ne zaužite. Preprečite stik z očmi in kožo. Hranite stran od ognja in pri sobni temperaturi. Hranite izven dosega otrok.

 

Dodatne informacije
SKU0712353150515
VzorecEnobarven
UporabaBarva
PakiranjePosamezno
Write Your Own Review
Ocenjujete:Barvna blazinica StazOn 10x6cm - olivno zelena
Vaša ocena