Dekorativna tkanina s potiskom, videz lana 28cmx1m - siva s srebrnimi zvezdami

Dekorativne tkanine iz različnih materialov se uporabljajo kot namizni tekač, za aranžiranje ali pri unikatnem ustvarjanju.
2,68 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4036159515191

Dekorativne tkanine

Dekorativne role so namenjene vsestranski dekorativni in ustvarjalni uporabi. Prepustite se domišljiji in tkanino uporabite za svoje kreativne namene.

Cena velja za 1 meter role, v kolikor je na zalogi, je mogoče naročiti do 15 metrov role v enem kosu.

 

Uporaba dekorativnih rol

Dekorativne role iz različnih prepletenih vlaken, so na voljo v različnih barvah in z raznimi potiski. Lahko jo uporabite za dekoracijo doma ob vseh priložnostih. Okrasite prostor ob rojstnodnevnih zabavah, porokah, obletnicah, praznikih ali drugih priložnostih, okrasite božično jelko, jo uporabite kot tekač ali nadprt za dekoracijo mize, izdelate bogate pentlje za okrasitev in podobno. Uporabite jo lahko tudi za aranžiranje, zavijanje daril ali rolo razrežete in uporabite za izdelavo naprsnih šopkov ter drugih majhnih izdelkov.

Lahko je odličen dodatek tudi pri izdelovanju voščilnic in scrapbooking izdelkov. Razrežite na koščke, izrežite določeno obliko s škarjami ali s pomočjo vašega rezalnega strojčka in uporabite na vaših izdelkih iz papirja.

Njihova uporaba je brezmejna in uporabna res pri vseh oblikah ustvarjanja! Različni materiali, motivi, barve, vzorci in teksture pa vam omogočajo uporabo rol za vsak dan ali pri ustvarjanju za posebne priložnosti.

Dodatne informacije
SKU4036159515191
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account