Mekol D3 lepilo za les in papir - 500g

Univerzalno belo lepilo, namenjeno ustvarjanju s papirjem, lesom in tekstilom, ter kot tako uporabno v številnih tehnikah ustvarjanja. Lepilni spoj je po sušenju prozoren, zelo trden in vodoodporen.
5,39 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
3838958711696

Mekol D3 lepilo za les in papir - vodoodporen

Mekol je univerzalno belo lepilo, na vodni osnovi in brez topil, ki se uporablja za lepljenje različnih materialov kot so les, papir, karton, tekstil in drugi porozni materiali. Delo z njim je enostavno in hitro, uporabite pa ga lahko v številnih tehnikah ustvarjanja s papirjem, tekstilom, kartonom in podobno. Lepilo nanesite na želene podlage, prilepite in stisnite podlagi za najmanj 15 minut. Lepilo se popolnoma posuši v nekaj urah, ko je popolnoma suho pa postane prozorno. Najprimernejši pogoji dela z lepilom so pri sobni temperaturi med 18 – 20°C. Lepila ne hranite v hladnem prostoru, pri temperaturi pod 5°C.

Mekol D3 je disperzijsko lepilo za lesne elemente, ki so izpostavljeni visoki zračni vlažnosti ali kratkotrajnemu vplivu vode. Ustvari zelo trden spoj, ki je vodoodporen, zato je lepilo primerno za lepljenje v notranjih prostorih, kot tudi zunaj. Lepilo je primerno za montažno in površinsko lepljenje (furnir, laminat, …).

 

 

Dodatne informacije
SKU3838958711696
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account