Lepilo za polimerne mase - Kato poly paste

Vsestransko uporabno, edinstveno in univerzalno lepilo lahko uporabljate pri izdelavi izdelkov iz različnih polimernih mas (FIMO, PARDO in KATO).

Akcijska cena 5,71 € Redna cena 6,34 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0031002141095

Lepilo za polimerne mase Kato

Lepilo za polimerne mase Kato je edinstveno in vsestransko uporabno pri delu s polimernimi masami. Z uporabo lepila je oblikovanje izdelkov enostavnejše in hitrejše, omogoča pa, da ustvarite resnično čudovite izdelke iz katerekoli polimerne mase (FIMO, PARDO in KATO).

Lepilo je zelo gosto, zato se pri delu ne razliva in ne teče. Uporabite ga lahko za lepljenje tako utrjene kot tudi neutrjene mase ali kombinaciji obeh. Lepilo se utrjuje v pečici, po utrjevanju pa je čvrst in trajen. Zaradi svoje izjemne gostote ga lahko uporabite v številnih tehnikah. Tako ga lahko uporabite tudi za oblikovanje strukturnih oblik, za zapolnjevanje manjših delcev ali razpok na polimernih masah ali kot mehčalo za malenkost trše polimerne mase.

Kato Poly Pasta se utrjuje v kuhinjski pečici na temperaturi 150–175°C, za največ 20 do 30 minut. Pazite, da ne presežete temperature 175°C.

Dodatne informacije
SKU0031002141095
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!