Kato liquid polyclay 60ml - oranžna

KATO LIQUID POLYCLAY je profesionalna polimerna masa, ki zaradi svoje samorazlivne sposobnosti omogoča doseganje unikatnih izdelkov, vzorcev in efektov.

Akcijska cena 7,91 € Redna cena 8,79 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0031002142023

Kato liquid polyclay

Tekoča polimerna masa KATO LIQUID POLYCLAY je odlična polimerna masa, ki se uporablja pri posebnih tehnikah oblikovanja ali za izdelavo posebnih učinkov. Odlična je pri doseganju akvarelnega efekta, vitraža, mozaika, barvnih transferjev in še veliko več.

Serija tekočih polimernih mas Kato nudi 8 barv. Vse barve so prosojne, le bela in črna sta pokrivni. Barve lahko med seboj poljubno mešate ter tako ustvarite nove odtenke ali posebne efekte. Če prosojnim barvam primešate pokrivno belo, postanejo le te tudi pokrivne. Za doseganje kovinskih efektov, lahko Kato Liquid masi brez problema dodate kovinske pigmente v prahu. Pri mešanju barv bodite zelo previdni in pazljivi, saj lahko pretirano mešanje povzroči nastanek mehurčkov. Masa se utrjuje v kuhinjski pečici, na temperaturi med 150°C – 175°C, za 20 do 30min.

Tekoča polimerna glina se odlično razleže po površini, obnese se tudi pri vlivanju v kovinske in steklene kalupe. Po pečenju lahko končni izdelek dodatno obdelate, razrežete v različne oblike, lakirate, lepite in podobno. Možen je nanos barve v več plasteh z vmesnim pečenjem in dodajanem materiala v samo maso.

S časom peke in temperaturo pečice lahko vplivate na končni izgled mase. V kolikor želite, da je končni videz izdelka mat, potem pecite izdelek 20min na 150°C, če pa želite končni izgled izdelka sijajen, pa pecite izdelek dodatnih 10min na temperaturi 175°C, ali pa uporabite vroči fen, in segrevajte izdelek, dokler ne dosežete želenega videza. Ne vdihavajte hlapov in nikoli ne pecite pri temperaturi višji od 175°C ali da pride Kato Liquid v stik z odprtim ognjem.  

Dodatne informacije
SKU0031002142023
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!