Folija Lisa Pavelka - Fantasy

Univerzalne dekorativne folije s katerimi lahko poživite raznovrstne izdelke narejene iz polimerne mase ali celo obogatite katerekoli scrapbook albume.

Akcijska cena 3,54 € Redna cena 5,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0038562272160

Folije Lisa Pavelka

Folije Lise Pavelke so vsestransko uporabne pri ustvarjanju z polimernimi masami. S folijami lahko ustvarite čudovite efekte in unikatne izdelke iz polimernih mas, predvsem so uporabne pri oblikovanju nakita, obeskov, okraskov in dekorativnih elementov. Uporablja se v kombinaciji z modelirnimi masami, kot so FIMO, PARDO in KATO masa.   

Uporaba folij Lise Pavelke je preprosta. Izbrano polimerno maso razvaljajte v gladko ploskev želene debeline in oblike. Nanjo položite folijo z zgornjo (barvno) stranjo navzdol ter podrgnite (zgladite)  s prsti preko folije. Pri glajenju vam priporočamo uporabo peki papirja, saj se folija tako lažje enakomerno zgladi in hitreje in enakomerneje sprime v polimerno maso. Folijo odstranite iz polimerne mase z enim hitrim gibom, tako da vam v roki ostane le prozorna folija, na polimerni masi pa se obdrži barvna folija. Polimerno maso s folijo pečete v pečici, na temperaturi 110°C, za 15-20min, odvisno od debeline in velikosti izdelka.

Folije lahko uporabljate v kombinaciji z številnimi drugimi pripomočki in orodji, kot so teksturne štampiljke, kovinski modelčki itd., s katerimi lahko resnično izdelate osupljive izdelke. Prav tako so folije uporabne na drugih podlagah, kot so papir, les, steklo in podobno. Na slednje je folije najboljše lepiti z obojestranskim lepilnim trakom.

Komplet vsebuje 6 folij, dimenzije 12x21cm in različnih barv: modra, vijolična, rdeča, mavričasta, magenta in zelena.

Primer uporabe:

Dodatne informacije
SKU0038562272160
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!