Xcut Xtras - samolepilni paus papir (bel), 15kos

Xcut Xtras predstavlja samolepilne pole iz številnih materialov, za zanimive barvne in teksturne učinke na vaših projektih. Izbirajte med efektnimi kovinskimi folijami, paus papirjem, efektom lesa ali kovine, barvno acetatno folijo, bleščečim papirjem, pluto, folijo za pisanje s kredo in še več!
7,98 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
5050870021945

Dodatki Xcut Xtras - bel paus papir A5

Xcut predstavlja kolekcijo efektnih samolepilnih dodatkov Xcut Xtras, ki bodo popestrili prav vsak ustvarjalni projekt. 

Oblikovani so v priročni velikosti formata A5 in tako popolnoma ustrezajo odprtini velike večine scrapbooking strojčkov (npr. Xcut Xpress). Uporabite jih v kombinaciji z rezalnimi šablonami ali reliefnimi srajčkami, za izrez zanimivih oblik in za dimenzionalne teksture. Lahko pa preprosto izrežete obliko z izsekovalnikom (štanco) ali s škarjami. 

Dodatki so samolepilni, zato samo izrežite in prilepite; brez dodatnih lepil, hitro in enostavno!

Ti različni materiali bodo poskrbeli za edinstven videz, teksture, sijaje in efekte na vaših ustvarjalnih izdelkih. Kolekcija dodatkov Xcut Xtras vključuje barvne liste acetatne folije, tkanine, plute, table za pisanje s kredo, liste z bleščicami in liste s kovinskimi učinki.

 

Idealno pri izdelavi voščilnic, scrapbooking albumov, okvirjev, darilnih škatlic, dekoracije za dom, okrasitvi zvezkov in še več.

 

Komplet vsebuje 15 pol belega paus papirja, v velikosti 148x210mm (format A5).

Dodatne informacije
SKU5050870021945
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account