Set scrapbooking papirjev 30x30cm, 50kos - "Sweet Treats"

Komplet trših papirjev v različnih barvah, vzorcih in z raznovrstnimi potiski, ki so namenjeni vsestranskemu oblikovanju številnih unikatnih izdelkov iz papirja (voščilnic, albumov, škatlic, darilnih etiket, idr.). Izberite najljubšo kolekcijo papirjev za ustvarjanje!
18,26 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055170196959

Scrapbooking bloki

Scrapbooking blok vsebuje potiskane trše papirje z vzorci, ki so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov.

Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov ter ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Papirje v bloku lahko poljubno kombinirate s štampiljkami, barvami in dekorativnimi elementi, kot so gumbki, trakovi, razcepki, perlice, bleščice, washi lepilni trakovi, lesenimi izrezki in podobno.

 

S kolekcijo papirjev Sweet Treats bodo vaši papirnati projekti nekoliko slajši. Popestrite vaše ustvarjanje s krasnimi ročno ilustriranimi papirji, okrašenimi s slastnimi tortami in piškoti. Idealno za različne rojstnodnevne izdelke!

Vsebina: 50 vzorčastih papirjev (v 25-ih različnih dizajnih), velikosti 30,48x30,48cm in gramature 160g/m².

Dodatne informacije
SKU5055170196959
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account