Akvarelne barvice

Pastelne barvice

Kolekcije akvarelnih barvic Derwent veljajo za najkvalitetnejše na trgu. Narejene so z najnovejšo, izboljšano tehnologijo izdelovanja in uporabniku nudijo užitek ob delu ter zagotavljajo najboljše rezultate. 

Uporabljajo se med profesionalci in amaterji, z njimi pa lahko naslikate čudovite risbe, portrete, karikature, ilustracije, tihožitja, pokrajine ter druge motive. Vse bolj so priljubljene tudi pri scrapbooking ustvarjalcih, predvsem pri risanju in barvanju odtisov štampiljk. Kot podlago za risanje z akvarelnimi barvami priporočamo nekoliko debelejši akvarelni papir, ki dovolj dobro vpije vodo.

Akvarelne barvice so skrbno narejene, kar potrjuje tudi njihova izjemno visoka kakovost. Odlično se mešajo z vodo, kar barvam daje še dodatno svežino, globino in bujnost. 

Akvarelne mine so nadvse primerne za hiter nanos barve, uporabljate pa jih lahko suhe ali v kombinaciji z vodo, za še bolj žive odtenke. Mine vam omogočajo, da barvo izkoristite v celoti, zaradi česar so odlična izbira tudi iz ekonomskega vidika. 

View as Mreža Seznam

Izdelki 1-30 of 87

stran
per page
Naraščajoče/padajoče
 1. Rating:
  0%
  Akvarelne mine - 12 barv
  19,56 €
 2. Rating:
  0%
  Akvarelne mine - 24 barv
  35,81 €
 3. Rating:
  0%
  Akvarelna barvica - gold
  1,44 €
View as Mreža Seznam

Izdelki 1-30 of 87

stran
per page
Naraščajoče/padajoče