Največja spletna ustvarjalnica pri nas!

Akvarelne barvice

Kolekcije akvarelnih barvic Derwent veljajo za najkvalitetnejše na trgu. Narejene so z najnovejšo in izboljšano tehnologijo izdelovanja in nudijo uporabniku užitek ob delu ter najboljše rezultate. 

Uporabljajo se med profesionalci in amaterji, z njimi pa lahko naslikate čudovite risbe, portrete, karikature, ilustracije, tihožitja, pokrajine ter druge motive. Vse bolj so priljubljene tudi pri scrapbooking ustvarjalcih, predvsem pri risanju in barvanju odtisov štampiljk. Kot podlago za risanje z akvarelnimi barvami priporočamo nekoliko debelejši akvarelni papir, ki dovolj dobro vpije vodo.

Akvarelne barvice so skrbno narejene, kar potrjuje tudi njihova izjemno visoka kakovost. Odlično se mešajo z vodo, kar barvam daje še dodatno svežino, globino in bujnost. 

Akvarelne mine so nadvse primerne za hiter nanos barve, uporabljate pa jih lahko ali samostojno ali pa jim dodate vodo za še bolj žive odtenke. Mine vam omogočajo, da barvo izkoristite v celoti, zaradi česar so odlična izbira tudi iz ekonomskega vidika. 

Kosov 1 do 30 od skupaj 88

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kosov 1 do 30 od skupaj 88

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3