Inktense barvica - mid vermilion

Vodotopna barvica s končnim izgledom tuša za slikanje na papir in tekstil.

1,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5028252260954

Vodotopne barvice in krede Derwent INKTENSE

Serija vodotopnih barvic in kred Derwent Inktens je resnično nekaj posebnega. S suhim slikanjem lahko dosežemo močno in živo barvo, ko pa nanos popolnoma izperemo, slika postane prosojna, kar daje učinek tuša. Ko je slika suha, je barvni nanos obstojen vendar jo lahko nadgrajujemo.

Inktense barvice se odlično uporabljajo pri slikanju na različne vrste papirja in celo na tkanino. V kombinaciji z vodo lahko z barvami eksperimentirate številne tehnike: slikanje na papir, tkanino, odtisovanje štampiljk, v kombinaciji z drugimi barvami in še mnogo več. Priljubljena in prav posebna je tehnika slikanja na svilo. Barve so na voljo v 72 živih barvnih odtenkih (krede v 24 barvnih odtenkih) in so idealne za svobodno, ekspresivno slikanje pokrajin in živih tihožitij.

Nekaj namigov za slikanje z Inktense barvami in kredami. Za barvanje večje površine papirja priporočamo Inktense kredo, saj lahko barvate tudi s stransko površino. Pri doseganju močnih in živih barv, najprej zmočite papir, šele nato s kredo slikajte na mokro površino. Z uporabo mokrega čopiča in Inktense krede, lahko poškropite barvo neposredno na papir. Kot dodatek h kredam, vam svetujemo uporabo posodice Grate'n'Shake, v katero naribate Inktense barvno kredo, dodate vodo, pretresete in dobite tako mešanico, ki deluje kot tuš.

Dodatne informacije
SKU5028252260954
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account