Največja spletna ustvarjalnica pri nas!

Pastelne barvice

Visoko kakovostni pasteli Derwent zaradi svoje dolgoletne tradicije izdelave veljajo za ene najboljših na tem področju. Različne kolekcije so prilagojene željam in potrebam uporabnika, zato med njihovo ponudbo zagotovo lahko najdete kaj zase. 

Pastel v svinčniku omogoča dosego vseh rezultatov, ki ste jih do sedaj dosegali s klasičnimi pasteli, na bolj čist način. Pastelne barve so obdane z lesom, njihova struktura je mehka in prašnata ter omogočajo nekoliko bolj natančno risanje zaradi ožje konice. Idealne so za mešanje in senčenje.

Suhi pasteli v palčkah so enostavni za nanašanje in delujejo bolj grobo. Ker imajo pravokotno obliko, lahko rišete z njihovimi konicami ali s stranskimi robovi. Prav zaradi svoje oblike so uporabni pri barvanju večjih površin in risanju linij. 

Široka izbira visoko pigmentiranih barvnih odtenkov ponuja možnosti uporabe pri risanju, portretiranju, ilustriranju in drugih tehnikah. Izbirate lahko med 72 različnimi odtenkih suhih pastelnih svinčnikov ter 36 odtenkih pastelnih palčk.

Kosov 1 do 30 od skupaj 81

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kosov 1 do 30 od skupaj 81

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3