Set pastelnih barvic Derwnet - 36 kosov

Derwent pastelne barvice imajo edinstveno, zelo pigmentirano fino teksturo krede, ki ustvarja lep videz mehke barve in se enostavno meša; idealno za izdelavo podrobnih risb in skic.
62,49 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5028252098236

Pastelne barvice Derwent

Derwent pastelne barvice imajo edinstveno, zelo pigmentirano fino teksturo krede, ki ustvarja lep videz mehke barve in se enostavno meša; idealno za izdelavo podrobnih risb in skic. Te barvie se lahko uporablja suhe ali z vodo, da ustvarite nežen spran videz, če ste pristaši portretov in risanja živali.

 

Pastel v svinčniku omogoča dosego vseh rezultatov, ki ste jih do sedaj dosegali s klasičnimi pasteli, na bolj čist način. Pastelne barve so obdane z lesom, njihova struktura je mehka in prašnata, zaradi česar so vaše slike žametno mehke. Ker so v obliki svinčnika, lahko enostavno nadzirate njihov nanos. Omogočajo tudi nekoliko bolj natančno risanje zaradi ožje konice. Idealne so za mešanje in senčenje. Z njimi si ne boste umazali rok, vendar pa se zagotovo ne boste mogli upreti občasnemu razmazovanju s prsti.

Njihova uporaba je vsestranska: uporabljajo se za risanje portretov, karikatur, ilustracij, skic in risb ne glede na to ali ste profesionalec ali zgolj ljubitelj.

Široka paleta ponuja 72 barvnih odtenkov z minimalnim prašenjem. Barvice so naravno vodotopne, imajo okroglo 8 mm držalo ter 4 mm široko mino.

Na voljo so posamezno ali v kompletu po 12, 24, 36 ali 72.

Dodatne informacije
SKU5028252098236
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account