Flomaster tekoča kreda Edding 4095 2-3mm - svetlo zelen

Flomaster tekoča kreda za pisanje, risanje in okraševanje tabel, oken, stekel, ogledal in drugih neporoznih površin. Ni permanenten.
Akcijska cena 2,79 € Redna cena 3,49 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4004764887507

Flomastri tekoča kreda Edding 4095

Flomastri s tekočo kredo so idealni za pisanje in risanje na šolske table (in druge površine s premazom šolske table), okna, stekla, ogledala in druge neporozne površine. Ker je njihova prekrivnost zelo dobra, so poleg svetlih primerni tudi za temne površine. Na voljo so žive ali fluorescentne barve, vse pa so mat videza in brez vonja. Tekoča kreda je na vodni osnovi, ima nevtralen vonj in ni permanentna. Z vseh neporoznih površin barvo zlahka obrišete z mokro krpo.  

Na zabaven način zapišite svoj jedilnik, okrasite okna z risbami ali mislijo ter jasno zapišite svojo idejo na tablo. Nato pa obrišite in zapišite ponovno. Enostavno, zabavno in čudovito! Flomastri so primerni za uporabo na delu, doma in v pisarni.

Debelina konice flomastra je 2-3mm.

 

Dobro je vedeti

Flomaster je pred prvo uporabo potrebno pravilno aktivirati, da zagotovimo primerno delovanje flomastra. Pred prvo uporabo ga dobro pretresite, odstranite pokrovček, obrnite in konico flomastra pritiskajte ob površino, dokler se ne obarva. Ko barva priteče v konico lahko začnete pisati in risati. Po vsaki uporabi je potrebno ponovno nadeti pokrov, da se flomaster zasuši.

Dodatne informacije
SKU4004764887507
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account