Rezalna šablona Joy 45x65mm - Vintage rože 2

Rezalna šablona Joy za hiter in natančen izrez različnih motivov iz papirja, kartona, penaste gume in filca.
6,64 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
8717706016304

Scrapbooking rezalna šablona Joy craft

Joy craft rezalna šablona se lahko uporablja skupaj z večino svetovno znanih scrapbook strojčkov, kot so Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! 

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon različnih motivov za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje različnega papirja, paus papirja, folije in tudi tršega kartona, penaste gume in filca. Za uporabo so popolnoma preproste, pakirane v priročni plastični embalaži.

 

Kako uporabljam rezalne šablone za rezanje?

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve prozorni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prozorna rezalna plošča, rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga prozorna rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček. 

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Rezalno šablono lahko postavite tudi tako, da bodo rezila obrnjena navzdol, vendar morate v tem primeru papir oziroma rezan material postaviti pod rezalno šablono. Tako obrnjeno šablono je smiselno postaviti, kadar želite obrezati potiskan ali natisnjen vzorec, v ostalih primerih priporočamo postavitev šablone, z rezili obrnjenimi navzgor in s papirjem (ali drugim materialom) položenim na vrh šablone.

Pri uporabi rezalnih šablon z drugimi rezalnimi strojčki, glejte navodila strojčka za pravilno sestavo plošč.

 

Primeri uporabe tanke rezalne šablone s strojčkom Sizzix Big Shot:

Dodatne informacije
SKU8717706016304
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account