Rezalna šablona Joy - listek za sporočila 65x45mm

Rezalna šablona za scrapbooking strojčke (npr. Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobne), s katero lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete želene motive za različne priložnosti.
6,63 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8717706039365

Scrapbooking rezalna šablona Joy craft

Joy craft rezalna šablona se lahko uporablja skupaj z večino svetovno znanih scrapbooking strojčkov (npr. Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress in podobnimi) za izrezovanje različnih oblik iz papirja, lahkega kartona in folije.  

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon različnih motivov za vse priložnosti. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! 

Kako uporabljam šablono s scrapbooking strojčki?

Za pravilno sestavo plošč in najboljši izrez, sledite navodilom svojega strojčka.

 

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big Shot: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir (ali drug material), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Dodatne informacije
SKU8717706039365
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account