Rezalna šablona Sizzix Bigz - mali jelen

Rezalne šablone Bigz za enostavno in natančno izrezovanje motivov iz papirja ter debelejših materialov, kot so karton, lepenka, filc, penasta guma, blago, usnje in podobno. Uporabljajo se skupaj z rezalnimi strojčki Sizzix Big Shot, Xcut Xpress, ter drugimi podobnimi scrapbooking napravami in so idealne pri izdelavi voščilnic, albumov, drugih scrapbook izdelkov ter za izdelavo dekoracij za najrazličnejše predmete.
Akcijska cena 9,78 € Redna cena 16,30 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454232988

Rezalne šablone Sizzix Bigz

Velikost šablone je 14x15,2x1,6cm, velikost izrezanih motivov pa približno 13cm x 9.5cm - 0.6cm x 0.6cm

Rezalne šablone Bigz se uporabljajo s strojčki Sizzix Big Shot, Cuttlebug, Xcut Xpress in podobnih napravah za izrezovanje različnih motivov iz papirja, njihova posebnost pa je v močnih jeklenih rezilih, obdanih s peno, ki omogočajo natančno rezanje tudi debelejših materialov. S šablonami lahko enostavno in hitro izrežete motiv iz kartona, lepenke, blaga, magnetne plošče, usnja, metalne folije in podobnih materialov.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih voščilnic, čestitk, vabil, scrapbooking albumov, 3D okraskov, dekoracij za okraševanje tekstila, torbic, doma, za dekoracijo daril ter za izdelavo drugih ustvarjalnih projektov. Široka izbira motivov in vzorcev vam omogoča izdelavo najljubšega izdelka prav za vse priložnosti.

Šablona bo brez cefranja izrezala motiv iz blaga ali filca, ki ga nato lahko uporabite kot našitek, okrasite torbice, vzglavnike, majčke in drugo. Brez napora izrežite različne vzorce iz penaste gume, s katerimi lahko okrasite najrazličnejše izdelke. Iz kartona ali lepenke šablona izreže vzorec škatlice ali vrečke, ki jo nato sestavite, okrasite po lastnih željah in podarite darilo v unikatno izdelani embalaži. S pomočjo šablone lahko izrežete tudi dele vzorca in sestavite čudovito 3D obliko ali okrasek, s katerim lahko dekorirate vaš dom ob različnih praznikih in priložnostih. Vzorce šablon pa lahko seveda uporabite za hiter in natančen izrez motivov, s katerimi izdelate unikatno voščilnico ali ustvarite edinstven scrapbooking album. Njihova uporaba je brezmejna.

Poiščite vaš najljubši motiv, ga izrežite iz želenega materiala in popestrite izdelke!

 

Uporaba rezalnih šablon Bigz

Ker se rezalne šablone uporabljajo z rezalnimi strojčki, je potrebno upoštevati vrstni red plošč določenega strojčka, za pravilni izrez motiva.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete zgolj osnovni rezalni plošči (prozorne plošče). Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzgor), papir (ali drug material po izbiri) in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: bela rezalna plošča, papir (ali drug material po izbiri) in rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzdol). Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi šablon Bigz z drugimi rezalnimi strojčki, za vrstni red plošč in šablone upoštevajta navodila svojega strojčka.

 

Primer uporabe rezalnih šablon Sizzix Bigz s strojčkom Sizzix Big Shot in ustvarjalno idejo si lahko ogledate v spodnjem videu. 

Dodatne informacije
SKU0630454232988
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account