Rezalne šablone Xcut 110x110mm, set 9kos - ljubek Rudolf

Tanka rezalna šablona za hiter in enostaven izrez motivov iz papirja ali tanke folije. Izrezane oblike nato uporabite za vsestransko ustvarjanje iz papirja, npr. za izdelavo voščilnic, albumov, dekoracij za dom, okrasitev daril in še več! Šablona se uporablja skupaj z rezalnimi napravami (npr. strojček Xcut Xpress) in ni primerna za samostojno uporabo.
13,69 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5050870036024

Rezalna šablona Xcut

Skupna velikost šablon: 110mm x 110mm.

Rezalna šablona se uporablja skupaj z vodilnimi scrapbooking napravami (npr. strojček Xcut Xpress), za hiter in enostaven izrez motivov iz papirja različnih trdot in debelin. Izrezane oblike so krasna dopolnitev vsem papirnatim ustvarjalnim projektom in idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D oblik, čestitk, vizitk in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! 

Na izbiro je ogromno različnih motivov za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja (do 250g/m²), paus papirja ali folije. Za uporabo so popolnoma preproste, pakirane v priročni plastični embalaži. To vam omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, zato so primerne tako za delo doma kot na poti. Skupaj z embalažo je priložena posebna magnetna pola, ki omogoča priročno shranjevanje šablone, lahko pa jo uporabite kot podlogo za natančnejše rezanje. Šablone so narejene iz karboniziranega jekla in preizkušene, tako da zagotavljajo odličen rez.

 

Uporaba rezalne šablone s scrapbooking strojčkom Xcut xpress

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi šablone z drugimi rezalni strojčki, prosimo sledite navodilom svojega strojčka za sestavo "sendviča" oziroma pravilni vrstni red plošč.

 

Praktično uporabo strojčka in šablon si oglejte na spodnjem posnetku.

 

*Opozorilo: Izognite se nevarnosti in ne polagajte prstov med valje. Šablone lahko imajo ostre robove. Zaradi majhnih delov obstaja nevarnost zadušitve. Prosim uporabljajte previdno. Otroci morajo biti pri delu nadzorovani s strani odrasle osebe. Ohranite navodila za kasnejše napotke.

Dodatne informacije
SKU5050870036024
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account