Alkoholni tuš Ranger 14ml - willow

Permanentni, hitro sušeči tuš za živahne barvne efekte in obarvanje ne-poroznih površin (steklo, plastika, kovina, sintetični papir YUPO, premazan papir).
5,40 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0789541025443

Alkoholni tuši Ranger


Barvna črnila na osnovi topil, ki so brez kislin, se hitro sušijo (7-10s) in so oblikovana za doseganje živahnih barvnih učinkov na ne-poroznih površinah. Idealni so za uporabo na sintetičnih papirjih YUPO, kot tudi različnih podlagah za alkoholne tuše, sijajnem papirju in še več. Alkoholni tuši so primerni tudi za nanos na kovino, steklo, glazirane ploščice, plastiko in podobne površine, za neskončne ustvarjalne možnosti.

Uporabite jih za izdelavo zanimivih barvnih ozadij pri izdelavi voščilnic, za slikanje, barvanje skodelic, podstavkov, steklenih svečnikov, okvirjev in drugega.

 

Na spodnjem posnetku si oglejte predstavitev novih odtenkov v kolekciji alkoholnih tušev Ranger Tim Holtz.

 

Opomba: Ranger ne priporoča uporabe Tim Holtz alkoholnih tušev, kovinskih mešanic Metallic Mixatives, Snow Cap Mixative ali Alcohol Ink Blending Solution v razpršilkah. Vsi navedeni izdelki vsebujejo alkohol in ne smejo biti sproščeni v zrak.

 

Vsebuje: etanol; monopropilen glikol metil eter; izopropil alkohol; 2-(propiloksi)etanol; propan-1-ol. 

Opozorilo: Vnetljivo. Nevarni hlapi. Nevarno v primeru zaužitja. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo dobro preberite varnostna navodila na izdelku.

Dodatne informacije
SKU0789541025443
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account