Barvanje motiva Leonardo da Vinci "Mona Lisa" - sivi odtenki, 17kos

Enostavno do prave akrilne mojstrovine na platnu! Serija barvanja po sivinah na platnu nudi popoln uvod v slikanje za začetnike in vključuje vse potrebno za dokončanje enega projekta.
Akcijska cena 11,58 € Redna cena 14,47 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0090672374493

Barvanje po številkah Masterpiece – na platno

Komplet Masterpiece barvanja po sivinah je primeren za odrasle in vsebuje vse potrebno za izdelavo kompleksne umetnine, ki jo vidite na sliki. Začetni set, s katerim boste preprosto naslikali mojstrovino, kot pravi slikar! Priložena navodila vam bodo pomagala do čudovitega umetniškega dela, tudi če ste začetnik.

Vsebina:

  • 12 akrilnih barv 5ml
  • 1 platno z natisnjenim motivom v sivih odtenkih (355 mm x 279 mm),)
  • 1 plastična paleta
  • 2x čopič s ščetinami iz zlatega Taklona
  • 1x natisnjena slika,
  • 1 navodila

Napeto platno ima natisnjen motiv v sivih odtenkih. Barvna slika na embalaži vam naj bo kot vodilo, lahko pa uporabite druge barve. Začnite z barvanjem večjih površin v ozadju in zaključite z barvanjem poudarkom ter detajlov.

Navodila za uporabo:

Pričnite slikanje s prednatisnjenim platnom s sivinami. Premislite katere barve boste uporabili in kje. Prav tako si ustvarite načrt, katere barve boste ustvarili z mešanje barv. Preden mešanico barv nanesete na končni izdelek, jo preizkusite na drugi podlagi.

1.korak: Z mešanjem vode in nekaj kapljic barve ustvarite transparentno barvno glazuro. Barvno glazuro nanesite na sliko s sivimi odtenki. Pustite transparenti sloj, da se posuši.

2.korak: Za ta korak uporabite barvo direktno iz tube (ne dodajajte vode). Za natančne podrobnosti in poudarke nanesite neprozorne barve.

*OPOZORILO: Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let.

Dodatne informacije
SKU0090672374493
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account