Največja spletna ustvarjalnica pri nas!

Slikarska platna

Vrhunska slikarska platna izdelana v Evropi, so ena najboljših, kar jih ponuja trg. Izdelana so iz kakovostnega 100 % bombaža ter pritrjena na podokvir dobro presušenega smrekovega lesa. Slednji zaradi svoje trdnosti preprečuje zvijanje platen in ohranja njihovo stabilnost. Platna so na les pritrjena na hrbtni strani, kar omogoča barvanje robov. Vsa platna so obdelana (grundirana) z akrilno osnovo, ter kot taka pripravljena za takojšno uporabo in slikanje z različnimi tehnikami: olje, akril, gvaš, tempera, v kombinaciji z mediji pa primerna tudi za tehnike slikanja z akvareli, pasteli ali ogljem.

Platna so namenjena slikanju, zaradi svoje univerzalnosti pa uporabna prav pri vsakem projektu!

V ponudbi lahko izbirate med naslednjimi vrstami platen:

BASIC – 100 % bombažno platno (320g/m2) dvakrat impregnirano z akrilnim grundom. Platno je napeto na podokvir iz smrekovega lesa, širine 11 x 30 mm. Primerna so za slikanje z vsemi vrstami barv in za druge različne projekte.

PRO – 100 % bombažno platno (400 g/m2) trikrat impregnirano z akrilnim grundom. Platno je napeto na podokvir iz smrekovega lesa, širine 16 x 35 mm. Primerna so za slikanje z vsemi vrstami barv in za druge različne projekte.

PRO 3D – 100 % bombažno platno (400 g/m2) trikrat impregnirano z akrilnim grundom. Platno je napeto na podokvir iz smrekovega lesa, širine 21 x 30 mm. Primerna so za slikanje z vsemi vrstami barv in za druge različne projekte.

KAŠIRANO PLATNO – dvakrat grundirano platno, prilepljeno na osnovo iz 3.2 mm mediapana. Mediapan je inerten material, izdelan podobno kot iverka, le iz bolj finega lesenega granulata. Cenovno ugodnejša alternativa napetim platnom. Primerna so za slikanje z vsemi tehnikami.

PLATNO V ROLI - kolekcijo napetih platen dopolnjuje široka izbira platen v roli. Prednost slednjih je v tem, da so že impregnirana z akrilnim gessom. Širina platna je 210 cm in se prodaja na tekoči meter. 

 

*Dostava vseh platen, katerih najdaljša stranica precega dolžino 130cm je možna samo po predhodnem dogovoru.

9 Artiklov

na stran

9 Artiklov

na stran