Slikarska silikonska lopatica Princeton Catalyst Blade 5 - glavnik 50

Niso čopiči. Niso lopatico. So nekaj vmes. Odlična slikarska orodja Catalyst so popolnoma vsestranska in omogočajo umetniku nov način izražanja. Idealne za delo z gostejšimi barvami, pastami in geli, kot tudi pri oblikovanju gline, v tehniki enkavstike in pri izdelavi hrane.
Akcijska cena 7,05 € Redna cena 17,63 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0757063653420

Silikonske lopatice Catalyst – »Wedges« in »Blades«

Niso ravno čopiči. Niso ravno slikarske lopatice. Nekaj vmes. Orodja Catalyst so izdelana iz prožnega in fleksibilnega silikona, ki umetniku omogoča popolnoma novo obliko izražanja.Na voljo v dveh različnih stilih:

  • Catalyst Wedge so ergonomsko oblikovana orodja brez držala, ki se popolnoma prilegajo roki in omogočajo direktno interakcijo z orodjem, njihova silikonska sestava pa jih naredi bolj odzivne,
  • Catalyst Blades so silikonske lopatice na lesenem držalu, ki združujejo kombinacijo tradicije in inovacije.

Lopatice so posebej oblikovane za uporabo z gostimi (heavy-body) barvami, modelirnimi in teksturnimi pastami, geli ter gostejšimi mediji. Uporabljajo se lahko z olji, akrili in oljni na vodni osnovi. Ker so vročinsko odporni, so idealni za tehniko enkavstike. Njihova inovativna oblika in kvalitetna sestava je presegla rabo slikarstva in umetniki so jo začeli uporabljati pri oblikovanju mavca, gline in celo glazur. Silikon iz katerega so narejene je odobren s strani FDA in primeren za delo s hrano, zato so lopatice zelo priljubljene pri izdelavi ter okraševanju hrane.

Silikonska orodja so zelo enostavna za čiščenje; v večini primerov jih lahko očistite z vodo in milom, v kolikor je potrebno, se lahko brez težav uporabi tudi topilo. Posušeno barvo pa lahko preprosto olupite s površine. Pri Catalyst Blades lahko celo ločite silikonsko glavo od lesenega ročaja za lažje čiščenje in ju sestavite kasneje.

Na spodnjem posnetku si oglejte uporabo lopatic v slikarstvu:

Dodatne informacije
SKU0757063653420
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account