Dekorativna akrilna mat barva Vallejo Arte Deco 60ml - 059 safirno modra

Dekorativne akrilne barve z gladko kremasto konsistenco, idealne za dekoracijo in barvanje različnih površin, kot so les, kovina, plastika, platno, glina, guma, karton in druge.
Akcijska cena 2,54 € Redna cena 2,82 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8429551850599

Dekorativne akrilne barve Vallejo Arte Deco

Dekorativne akrilne barve s končnim mat videzom so idealne za razne hobi projekte. Barve so popolnoma permanentne in svetlobno obstojne. Odlikuje jih zelo dober oprijem na vse površine (papir, platno, les, plastiko, itd.), tudi na plastiko in kovine.

Visoko kvalitetna akrilna barva je redkejša, srednje viskoznosti, izjemno pokrivna in razvita z najboljšimi pigmenti ter smolo. Fino mlete in visoko pigmentirane barve imajo gladko in kremno konsistenco ter po sušenju ustvarijo enoten videz, brez vidnih sledi čopiča.

Primerne za vse površine, tudi za poliester, acetatno folijo in kovine. Odlične za barvanje večjih površin, kot tudi za najmanjše detajle na miniaturnih modelih. Odlične za nanos preko šablon in za dekorativno slikanje. Zelo priporočljive za muralno slikanje, kjer je še posebej zaželen enoten končni videz.

Vse barve Arte Deco se lahko mešajo med seboj, z vodo in mediji.

Dodatne informacije
SKU8429551850599
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account