Akvarelni set Schmincke Akademie s čopičem - 12 barv + čopič

Darilni set za akvarelno slikanje, ki bo navdušil vsakega akvarelnega umetnika ali lubitelja akvarelnega slikanja. Vsebuje 12 akvarelov Schmincke Akademie in akvarelni čopič Da Vinci Cosmotop.
70,88 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380201690

Akvarelni set Schmincke Akademie s čopičem

Izjemen darilni set, ki bo navdušil vsakega slikarja!

Vsebina:

  • kovinska škatla z 12-imi akvarelnimi barvami Schmincke Akademie v polovičnih posodicah in
  • čopič Da Vinci Cosmotop št. 18.

 

O akvarelih Schmincke AKADEMIE

Akvareli Schmincke Akademie so akvareli visoke kvalitete. Visoka raven pigmenta vrhunske kvalitete in posebna formula, ter zahteven proces izdelave, dajejo temu izdelku intenzivne barve in zelo odlično svetlobno obstojnost. Večina barv vsebuje le en pigment, optimizirana kombinacija veziv pa omogoča enostavno nanašanje in kontrolo barve. Barvo Schmincke Akademie lahko uporabimo znova, tudi če se nam posuši na paleti, ne da bi izgubila kvaliteto.

 

O čopičih za akvarel Da Vinci COSMOTOP

Slikarski čopič iz vrhunskih, izjemno gladkih sintetičnih ščetin razvit posebej za slikanje z akvareli. Čopič je zaradi svojih lastnosti zelo priporočljiv tudi za slikanje na svilo in druge dekorativne poslikave z redkejšimi barvami. Ima kratek, poliran ročaj rdeče barve in ferulo iz nerjavečega jekla. Uporabljamo ga lahko tudi za slikanje z akrili in lakiranje.

 

Dodatne informacije
SKU4012380201690
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account