Barvna blazinica Versacolor 10x6cm - črna

Barvna blazinica, primerna za vsestransko ustvarjanje na papir. Uporabite jo lahko za odtis štampiljk ali kot samostojno blazinico za senčenje in nanašanje barve.
8,42 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4011643420373

Blazinice za štampiljke Versacolor

Ultimativno pigmentno črnilo Versalocor je po svetu znano predvsem po svoji bogati in kremasti barvi. Barve v blazinici so na vodni osnovi, brez kislin, intenzivne in ne bledijo. Sama blazinica je malenkost dvignjena, kar omogoča lažje nanašanje barve in uporabo blazinic v različnih tehnikah. Edinstvena gostota blazinice pa jo naredi idealno za odtis štampiljk, šabloniranje, barvanje in za uporabo z embossing prahci. Odlične so pri različnih tehnikah nanašanja in pri izdelovanju različnejših izdelkov iz papirja, zato so zelo priljubljene pri vsestranskih ustvarjalcih scrapbook albumov, vabil, voščilnic, čestitk, kartic, kazalnikov in podobnih dekorativnih elementov iz papirja. Prav tako pa lahko blazinice uporabite v kombinaciji s silikonskimi štampiljkami, saj odlično zajamejo vse fine detajle vzorca na štampiljki.

Versacolor blazinica vsebuje tradicionalno pigmentno črnilo, ki se posuši v 10 do 15 minutah. V kolikor blazinico uporabljate za odtis štampiljk, črnilo se s štampiljke preprosto očistite z večnamenskih čistilom za čiščenje štampiljk.

Velikost blazinice je 10x6cm.

 

Dodatne informacije
SKU4011643420373
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account