Set washi trakov 15mm/5m - hotfoil, zlati

Dekorativni lepilni trakovi z vzorcem, namenjeni splošni dekoraciji različnih izdelkov in predmetov. Izdelani so iz riževega papirja, na njih lahko pišete, so enostavni za uporabo, priročni, ne puščajo sledi lepila, so enostavni za odstranitev in primerni za ponovno uporabo.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4001868089721
7,99 €

Washi tape - lepilni trakovi z vzorci

Potiskani lepilni trakovi - enobarvni, metalik, z bleščicami ali različnimi motivi, so izjemno priljubljeni med vsemi ustvarjalci. Izdelani so iz riževega papirja, na njih lahko pišete, so enostavni za uporabo, priročni, brez kislin, ne puščajo sledi lepila, so enostavni za odstranitev in primerni za ponovno uporabo.

Z njim okrasite katerikoli predmet ali izdelek, saj držijo na številnih površinah - papirju, steni, tkanini, kovini, steklo in drugih. Njihova uporaba pa je preprosta in zabavna; le odlepite trak iz rolice in prilepite kamorkoli. Pustite domišljiji prosto pot in okrasite vaše izdelke!

Idealni pri izdelavi voščilnic, okrasitvi škatlic, papirnatih vrečk, škrnicljev, zavijanju daril in še več.

 

V kompletu so štirje washi trakovi, dolžine 5m in dveh različnih širin - 15mm (3x) in 5mm (1x). Kolekcija maskirnih washi trakov Hotfoil je dopolnjena s svetlečimi metalik detajli, v različnih kovinskih barvah.

Dodatne informacije
SKU4001868089721
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account