Dorota Kotowicz

Dorota Kotowicz

Področje: mix media

Moje ime je Dorota Kotowicz. Prihajam iz Stalowa Wola, Poljska. Moje delo, kot tudi ustvarjalna navodila lahko najdete na mojem blogu art-dorota.blogspot.com. Sem ambasadorka blagovne znamke Scrapiniec, ki proizvaja izrezane motive iz bele lepenke. V novembru 2015 sem prejela nagrado in naziv najbolj navdušujoče umetnice na Poljskem.

Prvič sem se s scrapbookingom srečala pred 10 leti. Zanj so me navdihnila dela ustvarjalnih deklet iz ZDA in tako sem začela ustvarjati svoje izdelke, pri katerih se trudim imeti lasten stil. Odkar pomnim sem rada potovala, hodila v gore in se ukvarjala s plezanjem. Obožujem naravo in mislim, da ta predstavlja največji vir navdiha za moja dela. V večini svojih del imam najraje vintage stil v kombinaciji s cvetjem in drugimi dekorativnimi elementi. Všeč mi je ta poseben kaos, ki ga lahko opazite v mojih delih.

Zadnje čase rada uporabljam reliefe in meglice, predvsem zato, ker pri izdelavi nikoli ne veš, kaj bo posledica te kombinacije. Mislim, da je to najbolj zanimiva stvar. Prepričana sem v vseživljenjsko učenje in preizkušanje novih stvari. V večini primerov se le usedem, vzamem nekaj listov papirja in ideja pride nenadoma.

Na spodnjih slikah si lahko ogledate nekaj mojih izdelkov:

        


DOROTINE DELAVNICE:

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.