Luis Miguel Machado

Luis Miguel Machado

Področje: slikanje z akrili

Luis Miguel Machado je diplomiral na Fakulteti za likovne umetnosti, Univerze Complutense v Madridu in trenutno nadaljuje svojo izobrazbo na doktorskem študiju. Svoje znanje je v preteklosti dodatno obogatil tudi z dveletnim izobraževanjem na šoli keramike v Madridu. Med svojim študijem je pridobil štipendijo s strani fundacije Casa de la Moneda za oblikovanje in graviranje.

Trenutno je demonstrator za akrilne barve Vallejo in čopiče Escoda, prav tako vodi demonstracije za Master Class tečaje slikanja in risanja.

Njegovo osrednje delo je poučevanje na svoji lastni akademiji za risanje in slikanje Academias Machado, kjer organizirajo številne slikarske tečaje za otroke in odrasle, ki ga uspešno združuje z delom v kulturnih centrih. Na akademiji ponujajo začetne in nadaljevalne tečaje, saj želijo svojim tečajnikom omogočiti možnost slikanja in eksperimentiranja, ali razširitev ter nadgradnjo svojega slikarskega znanja.

”Umetnost nas postavlja v stanje resničnega izražanja tistega, kar čutimo in je tu z namenom, da osvobodi, se dotakne in vzbuja čustva s svojo lepoto, slogom, tehniko, ritmom in barvo, in še posebej s svojo skrivnostjo.”

Od Luis Miguela lahko pričakujete odlično slikarsko izkušnjo, prilagojeno na vaše znanje. Njegovo izobraževanje, izkušnje in delo dokazujejo, da gre za slikarja svetovnega kova, ki z veseljem prenaša svoje znanje.

Več poslanstvu slikarske akademije Manchado, si lahko ogledate na tukaj, nekaj njegovih del pa na spodnjih slikah:

        


LUISOVE DELAVNICE:

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.