Anna Dabrowska

Anna Dabrowska

Področje: mix media

Anna Dabrowska, svojevrstna umetnica, poznana tudi pod imenom Finnabair, velja za eno najboljših in najatraktivnejših ustvarjalk v svetu scrapbookinga!

Anna, po rodu Poljakinja, ustvarja na Irskem, kjer živi z možem in hišnimi ljubljenčki. Je ženska mnogih interesov, mix media umetnica, umetniška popotnica in dizajnerka, ki obožuje nove izzive, eksperimente in razvoj novih tehnik ter veščin.

Ustvarjati je začela leta 2007, leto kasneje se usmerila v scrapbooking, še leto kasneje pa v mix media tehniko, od katere je postala odvisna. Njeni projekti temeljijo na teksturah in številnih medijih; ustvarja iz papirja, platna, kolažev... Pri svojem delu uporablja rabljene materiale, saj verjame v moč recikliranja in ponovne uporabe ter ponovnega dodajanja vrednosti zavrženim materialom. Pravi, da navdih za svoje projekte in ustvarjalno energijo išče v svobodi, sprejemanju kreativnosti in zvestobi notranjemu glasu.

Polno zaposlena umetnica je hkrati tudi izkušena učiteljica ter voditeljica delavnic po celem svetu. V svojem programu ponuja širok izbor različnih delavnic, ki v osnovi temeljijo na njeni mix media tehniki, scrapbookingu, oblikovanju dnevnikov in še veliko več. V učenju resnično uživa in se na svojih delavnicah trudi ne le prikazovati tehnike, ideje in trike ampak tudi širiti svojo ljubezen in entuziazem do umetnosti. Verjame da ima kreativnost terapevtsko moč in moč osvobajanja.

Dela z mednarodnimi znamkami kot so Prima Marketing in 7 Dots studio. Vodi tudi svojo lasten ustvarjalni tim, ki podpira njen blog in ustvraja za mednarodne mix media in scrapbooking revije. Njen največji ponos in avantura zadnjih let je lastna linij izdelkov za mix medio, ki predstavljajo inspiracijo za večjo količino kreativnih ljudi.

Na spodnjih slikah, si oglejte tudi nekaj njenih projektov:

        


ANNINE DELAVNICE:

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.