Apollinariya Koprivnik

Apollinariya Koprivnik

Področje: Izdelava unikatnega nakita

Apollinariya Koprivnik je ustvarjalka, ki vidi navdih v malih perlicah in ustvarja drugačen nakit v ateljeju v središču Marbora.

Je ena izmed soustanoviteljic in sodnic natečaja “Artbeading”, ki vsako leto nagradi umetnike, ki ustvarjajo v slogu beadweaving (“vezenje iz perlic”) in sodnica ruskega natečaja izdelave nakita ter modnih dodatkov v podobnih tehnikah. Je dobitnica večih mednarodnih nagrad in natečajev na svojem področju, njena dela pa so bila objavljena tudi v revijah v Angliji, Nemčiji in ZDA.

Njena strast do natančnosti ji pomaga ustvarjati enkratne zgodbe iz drobnih perlic, poldragih kamnov, Swarovski kristalov ter drugih posebnih materialov. Vsaka perlica v njenem izdelku skrbno najde svoj prostor, barva pa povzdigne idejo na posebej visok nivo. Vsak abstraktni kos nakita je unikaten in izdelan v enem izvodu.

Svojo umetnost širi tudi po svetu, z vodenjem delavnic v Evropi, ZDA in Rusiji. Svojo ustvarjalno pot je začela v družbi trgovine ART, skupaj s katero je izvajala delavnice za stranke in z veseljem nadaljuje sodelovanje, da bi čim več ustvarjalk podučila v ustvarjanju nakita s to tehniko.

Na spodnjih slikah, si oglejte tudi nekaj njenih izdelkov:

        


APOLLINARIYINE DELAVNICE:

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.