Diana Beltran Herrera

Diana Beltran Herrera

Diana Beltran Herrera

ilustratorka, kiparka, oblikovalka, fotografinja

Diana Beltrán Herrera je oblikovalka in umetnica rojena v Kolumbiji, trenutno pa živi v Bristolu v Veliki Britaniji. Po diplomi iz MFA na UWE (Univerza zahodne Anglije) je svojo prakso razvijala z raziskovanjem običajnih materialov. Zbira, dokumentira in kategorizira jih, nenehno išče lastnosti, ki jih kasneje uporablja v svojem formalnem in kiparskem delu. Papir je eden od materialov, ki jih najpogosteje uporablja.

Njena praksa se razvija okoli ilustracije, kiparstva, oblikovanja in fotografije. Najbolj ponavljajoče se teme v njenem delu so narava, hrana in predmeti. Njeni delikatni deli so prikaz živahnih barv, tekstur in kompozicij, ki poudarjajo lepoto in krhkost z visoko pozornostjo do podrobnosti.

Herrerino delo je bilo razstavljeno po Evropi, Aziji in Ameriki. Dela za agencije, muzeje in komercialne stranke po vsem svetu. Njena dela so predstavljena kot del razstave v otroškem muzeju v Singapurju.

K sodelovanju jo vabijo največji. Nekaj njih je naštetih tukaj:
Disney (US) - Harry Winston (US) - Green peace (UK) - In Good Company Asia (SGP) - David Morris (UK) - IFS (China) - LCX (Hong Kong) - James Cropper (UK) - Vogue (IT) - Hodder and Sougthon (UK) - Longwood gardens (US) - Singapore Children's Museum (SGP)- Charles Schawb (US) - Galison (US) - Harper Collins - Fast company (US) - BIPA (Austria)- Target (US) - Clarins (Asia)- Instagram (US) - Ja Naturlich (Austria)

 

Nekaj njenih del:

 

Delavnice:

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.