Ingrid Grgič Komatar

Ingrid Grgič Komatar

Ingrid Grgič Komatar

ustvarjalka čestitk in vabil

Ingrid Grgič Komatar, prepoznate pod ustvarjalnim imenom Pridni prstki by Ingrid. Stara je 35 let in je mama treh fantov. Njeno življenje je razpeto med družino, ustvarjalnim in dirkaškim življenjem. Namreč njen mož in najstarejši sin tekmujeta v avtocrossu in kartingu, tako so skoraj vse vikende odsotni, zato njen ustvarjalni svet zaživi med tednom.

Za ustvarjanje jo je navdušil njen oče, s katerim sta v njeni rani mladosti veliko ustvarjala iz različnih materialov. Nato je sledilo obdobje iskanja same sebe, a v podzavesti je ustavrjalna žilica pri Ingrid vseeno tlela. 

Po rojstvu drugorojenca, leta 2017 pa se je ta iskra prižgala. Kot popolna samoukinja se je podala v svet ustvarjanja čestitk in vabil.Inspiracijo in znanje je črpala s preučevanjem izdelkov tujih ustvarjalcev. Leta 2019 je v času nosečnosti in po porodu za nekaj časa svoj ustvarjalni svet zapustila. 

Konec leta 2019 oz. začetek leta 2020 pa se je ponudila priložnost, postati del DESIGN TEAMA, za eno od slovenskih ustvarjalnih trgovinic. Prav to ji je dalo novega zagona, novih idej. Leta 2021 je tako postala del mednarodnega design teama ScrapBoys in to ji je odprlo pot tudi v tujino. Že kmalu za tem je dobila povabilo čez lužo in postala za zelo kratek čas članica design teama za Kanadsko ustvarjalno trgovinico. 

V letošnjem letu pa je postala del velike družine Lemoncraft. Biti del design tema Lemoncraft je za Ingrid kot uresničitev otroških sanj, saj je svoje ideje in znanje v začetku poti črpala ravno iz njih.

Rada se spopada z različnimi tehnikami in izzivi. Nekaj delavnic je vodila preko spleta z javljanjem v živo. Vodenje delavnice v živo bo za Ingrid ponovno nek nov mejnik in nov izziv.

 

Nekaj njenih del:

 

Delavnice:

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.