Virginie Siveton

Virginie Siveton

Virginie Siveton

ilustratorka

Virginie Siveton, je profesorica uporabnih umetnosti, demonstratorka likovnih materialov in nasmejana ilustratorka.

Navdušena je nad risanjem figuralike in od leta 2010 cveti skozi ustvarjanje. Zahvaljujoč številnim potovanjem, je Virginie izpopolnila svoja dela z vsako izkušnjo.

Po treh letih specializiranega študija video iger in animacije se je poglobila v poklicni svet kot 3D grafični oblikovalec za velika imena francoske avtomobilske in letalske industrije. Od takrat je imela priložnost slikati na stenah Hôpital de la Fontaine. Poučuje risanje v visokošolskem izobraževanju na MJM Graphic Design Paris. Sedaj, obkrožena z učenci, nadaljuje pot. 

Še naprej  potuje v virtualnem svetu, sodeluje na različnih dogodkih. Med drugim je sodelovala kot umetniški vodja Fashion Weeka. 

Redno jo lahko srečate na demonstracijah, delavnicah, sejmih, razstavah in konvencijah, povezanih s pop kulturo. Vsak teden pa odpre vrata svoje delavnice, da pokaže projekte v teku: www.Twitch.tv/VirginieSiveton

Rada sprejema izzive, dela na različnih projektih, kombinira vse tehnike (tradicionalne ali digitalne) in deli svoje vesolje.

Vabi vas, da spremljate razstave PINUP, ki se vrstijo po vsej Franciji!

 

Nekaj njenih del:

 

Delavnice:

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.