Magnetna rezalna šablona Sizzix - drevo

Rating:
73% of 100

Magnetna rezalna šablona se uporablja pri strojčkih Sizzix Big Shot in Cuttlebug za izrezovanje različnih motivov iz papirja. Šablona se z magnetom prime na kovinsko ploščo, kar vam omogoča natančnejše izrezovanje motivov.

Special Price 9,14 € Regular Price 10,15 €
Availability: Na zalogi
SKU
0841182061157

Magnetne rezalne šablone Sizzix

Magnetne rezalne šablone Bigz se uporabljajo pri strojčkih Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon različnih velikosti in z različnimi motivi, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje papirja različnih debelin, paus papirja in folije. Rezalne šablone imajo okoli rezil peno, kar omogoča natančno izrezovanje motivov.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovni rezalni plošči in kovinski magnetni pladenj za rezalne šablone. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, magnetni pladenj, na katerega postavite magnetno rezalno šablono (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Cuttlebug: potrebujete dve plošči B in magnetni pladenj za rezalne šablone. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: plošča B, magnetni pladenj z magnetno rezalno šablono (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in plošča B. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.    


Velikosti izrezanih motivov znašajo približno od 1,6 x 3,2 cm do 3,8 x 6,4 cm.

Primeri uporabe Sizzix Bigz šablon s strojčkom Sizzix Big Shot:

Dodatne informacije
SKU0841182061157
PakiranjePosamezno
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Podobni izdelki, ki bi vas lahko zanimali