Mini set decoupage elementov - Santoro's Willow

Set izrezanih motivov sličic, s katerimi lahko ustvarite edinstveno voščilnico z dimenzionalnim efektom.
6,42 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055198815719

Decoupage elementi

Set vsebuje 5 pol izrezkov v dveh različnih dizajnih, na kvalitetnem papirju gramature 200g/m². 

Kolekcija Santoro's Willow Color Me In v harmoničnih barvnih odtenkih in z dodatkom bleščic, prinaša nove moderne dizajne, ki vključujejo tudi takšne, ki jih lahko pobarvate sami.

Decoupage elementi oziroma decoupage izrezki so izrezani motivi sličic, s katerimi lahko sestavimo izstopajoč motiv na naših papirnatih ustvarjalnih projektih. Izdelamo lahko edinstvene voščilnice s čudovitim dimenzionalnim učinkom ali z izstopajočim motivom popestrimo strani v scrapbook albumu.

Kako sestaviti motiv iz decoupage pol?

Decoupage pole z izrezki A5 so pole papirja, v velikosti formata A5, na katerem so izrezani določeni motivi, poleg katerih so pripisane označbe A1, A2, A3, … in B1, B2, B3, … in podobno. Izrezane motive odstranimo iz pole in jih prilepimo eden na drugega po vrstnem redu označb, tako da na motiv A1 prilepimo motiv A2, nato na motiv A2 prilepimo A3, nato A4 in tako dalje. Za izstopajoč efekt je potrebno izrezke med seboj lepiti s penastimi dvostransko lepljivimi blazinicami oziroma 3D lepljivimi blazinicami. Tako ustvarimo dimenzionalni učinek motiva, ki odstopa od podlage. Preizkusite in izdelajte edinstvene voščilnice!

 

V spodnjem videu je prikazan primer voščilnice, izdelane z izrezki iz decoupage pol.

Dodatne informacije
SKU5055198815719
Pakiranjeni na voljo
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account