Modelirna masa Fimo Air Light 500g - bela

Lahka modelirna masa, enostavna za uporabo ter zaradi svoje lahkotnosti in mehkobe zelo primerna za izdelovanje najrazličnejših okraskov, figuric, odtisov in podobno.
12,94 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4007817813065

Modelirna masa FIMO AIR LIGHT

FIMO AIR LIGHT je izredno lahka modelirna masa, sušeča na zraku in zelo enostavna za uporabo. Primerna je za izdelovanje okraskov, obeskov, figuric, nakita in podobno. Idealna je za uporabo v vrtcih, šolah ali doma, saj je v celoti izdelana iz naravnih sestavin. Od ostalih modelirnih mas se razlikuje po njeni specifični teži, saj je približno petkrat lažja od običajnih modelirnih mas in plastelinov, ter veliko mehkejša in lažja za oblikovanje.

Uporaba mase je preprosta. Masa je pripravljena za takojšno uporabo, lahka za oblikovanje, fleksibilna in se ne lepi. Pred oblikovanjem maso dobro pregnetite in nato oblikujete. Pri oblikovanju si lahko pomagate z različnimi orodji in pripomočki kot so valjar, rezila, kovinski modelčki za izrezovanje, lesene palčke in podobno. Prav tako lahko pri masi uporabite različne teksturne štampiljke, s katerimi delate odtise v maso ali maso vtiskate v kalupe. Pri uporabi kalupov, vam svetujemo, da kalup pred uporabo malenkost poprašite s pudrom. Čas sušenja končnega izdelka je odvisen od debeline in velikosti izdelka, vendar je izdelek popolnoma suh v 2-3 dneh. Končni izdelek se lahko suši na zraku ali pa ga posušite kar v mikrovalovni pečici, kjer ga sušite največ 10min. Za navodila sušenja v mikrovalovni pečici pozorno sledite navodilom! Posušen izdelek je dobro odporen na udarce in padce ter je težje lomljiv. Posušen izdelek lahko dodatno obdelate (brusite, vrtate, pilite, režete) in poljubno okrasite z barvami ter dekorativnimi elementi po vaši želji. Posušeno maso lahko pobarvate z akrilnimi barvami, akrilnimi spreji ali tempera barvami.

Na voljo je v beli barvi in sicer v pakiranju po 125g ali 500g.

Primeri uporabe:

nakit   svečniki   okraski  
ptički     obeski       mucke
Dodatne informacije
SKU4007817813065
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account