Modelirna masa fimo air 0,5kg - terakota

FIMO AIR BASIC je odlična, na zraku sušeča modelirna masa, enostavna za uporabo in primerna za izdelovanje različnih okraskov in figuric, ter kot taka primerna za vse generacije.

Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
4006608806576
3,31 €

Modelirna masa FIMO AIR BASIC

FIMO MASA AIR BASIC je odlična, na zraku sušeča modelirna masa, primerna za izdelovanje okraskov, obeskov, figuric, nakita in podobno. Idealna je za uporabo v vrtcih, šolah ali doma, saj je v celoti izdelana iz naravnih sestavin in je brez vonja. Masa vsebuje 95% gline, preostanek pa predstavljajo sredstva za vezavo materiala ter je pripravljena za takojšno uporabo. Dokončni izdelki se sušijo na zraku, pečenje v pečici ni potrebno.

Uporaba mase je preprosta. Masa je lahka za oblikovanje, fleksibilna in se ne lepi. Pred oblikovanjem maso dobro pregnetite in nato oblikujete. Pri oblikovanju si lahko pomagate z različnimi orodji in pripomočki kot so valjar, rezila, kovinski modelčki za izrezovanje, lesene palčke in podobno. Čas sušenja končnega izdelka je odvisen od debeline in velikosti izdelka. Pomembno je, da mase ne sušite direktno na soncu ali radiatorju, pečici ali kateremkoli drugem toplotnem viru, saj prehitro sušenje povzroča razpoke. Ko je izdelek posušen, ga lahko dodatno obdelate (brusite, vrtate) in poljubno okrasite z barvami. Za dekoracijo lahko uporabite akrilne barve, akrilne spreje ali tempera barve.

Na voljo je v treh odtenkih in sicer, bela barva, barva kože in barva terakote. Vse tri odtenke pa je možno dobiti v pakiranjih po 500g ali 1000g, bela pa tudi v pakiranju po 2000g.

Primeri uporabe:

stojalo     krožnik     kokoška 
Dodatne informacije
SKU4006608806576
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!