Set teksturnih štampiljk Lisa Pavelka - na poti

Teksturne štampiljke so vsestranske reliefne folije, enostavne in hitre za uporabo, namenjene odtisovanju modelirne mase ter kot take ponujajo ogromno možnosti za ustvarjanje čudovitih unikatnih izdelkov.

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0038562271514
Redna cena 16,99 € Akcijska cena 10,19 €

Tekstrune štampiljke Lisa Pavelka

Teksturne štampiljke Lise Pavelke so edinstvene med vsemi, saj je že sam proces njihove izdelave zahteven in zalo natančen. Štampiljke niso plastične, temveč so iz zelo kvalitetne gume, kot take pa so toplotno obstojne in dolgotrajne. Narejene so zelo natančno in so tako predvsem primerne za izdelavo zelo globokih vtisov, s tem pa omogočajo natančno oblikovanje najmanjših detajlov.

Idealne so za uporabo z modelirnimi masami, kot so FIMO, PARDO in KATO masa. Uporaba teksturnih štampiljk je preprosta. Modelirno maso lahko razvaljate v večjo ploskev, nanjo pa nato položite štampiljko. Slednjo počasi povaljajte, da naredite dober odtis v maso, nato pa štampiljko le še nežno odstranite. Pri oblikovanju  različnih odtisov si lahko pomagate s številnimi dodatnimi orodji. Štampiljke lahko uporabljate v številnih tehnikah in številnih kombinacijah, za izdelovanje raznovrstnih dekorativnih okraskov, najbolj priljubljene pa so pri izdelovanju unikatnega nakita.

Na izbiro je več kot 30 različnih teksturnih štampiljk Lise Pavelke. V kompletu sta dve štampiljki, velikosti 10,6x14cm.

Primeri uporabe:

 

Dodatne informacije
SKU0038562271514
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!