Reliefna plošča GROOVI 210x210mm - okvir z abecedo

Plošča z natančnimi in detajlnimi vzorci za embossiranje pergamano papirja.
14,57 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5060302828158

Groovi reliefne plošče za embossiranje papirja

Groovi reliefna plošča predstavlja inovativen pripomoček za embossiranje pergamano papirja. Idealen za izdelavo krasnih, izstopajočih vzorcev na hiter in zelo enostaven način.

Visoko kvalitetne plošče imajo zelo natančno lasersko izrezane, zapletene in premišljene vzorce, katerim sledimo s posebnim orodjem. Tako lahko hitro, enostavno in brez nereda ustvarimo elegantne, izstopajoče vzorce na pergamano papirju. Ustvarjen motiv lahko dopolnimo še z barvami ali okrasimo po lastni želji. Groovi plošče so tako idealne za izdelovanje voščilnic, vabil, albumov in nasploh za vsa scrapbooking ter papirnata ustvarjanja.

 

Kaj je Groovi?

Groovi izdelki so bili ustvarjeni z namenom, da bi približali umetnost Pergamano tehnike vsem. Tradicionalna pergamano tehnika zahteva dobre spretnosti, čas in potrpežljivost. Groovi sistem pa zmanjša zahteven sistem tradicionalnega pergamana in omogoča to čudovito tehniko vsakomur (tako začetnikom kot izkušenim ustvarjalcem).  

Kako uporabljam Groovi reliefno ploščo?

Ker je Groovi narejen za enostavnejše in hitrejše delo, je uporaba zelo enostavna. Papir položite na Groovi ploščo in s primernim orodjem sledite vzorcu. Končano!

Dodatne informacije
SKU5060302828158
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account