Rezalna šablona Sizzix strip - metulji

Rezalna šablona za Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress, s katero lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete motive za vse priložnosti!

Akcijska cena 17,72 € Redna cena 19,69 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0841182084118

Rezalne šablone Sizzix Sizzlits

Rezalne šablone se uporabljajo pri strojčkih Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! Na izbiro je ogromno rezalnih šablon različnih velikosti in z različnimi motivi, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja papirja različnih debelin, paus papirja ali folije. Rezalne šablone imajo okoli rezil peno, kar omogoča natančno izrezovanje motivov iz debelejšega papirja, tudi zelo tankega filca.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z dodatkom TAB1, prva rezalna plošča, rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Cuttlebug: potrebujete osnovno ploščo A, ploščo B in ploščo C. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: plošča A, plošča C, rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in plošča B. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.    

Velikost celotne šablone je 6x32cm. Velikost vzorcev je 3,5x3,2 - 0,95x0,64cm.

Primeri uporabe Sizzix Sizzlits šablon s strojčkom Sizzix Big Shot:

Dodatne informacije
SKU0841182084118
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account