Barvna blazinica Distress Ink Ranger mini 2,5x2,5cm - fossilized amber

Mini barvna blazinica, primerna za vsestransko ustvarjanje na papir in njemu podobne materiale, za odtis štampiljk ali kot samostojna blazinica za senčenje.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0789541046783
3,49 €

Distress Ink barvne blazinice 

Distress Ink blazinice za štampiljke so ene najboljših na tržišču. Vsebujejo barvno črnilo brez kislin, niso strupene in izdelane na vodni osnovi. Odlikuje jih predvsem dolgotrajnost in obstojnost črnila, ki ne bledi. Odlične so za odtiskovanje štampiljk, barvanje papirja za izdelavo čudovitih efektih ozadij ali za senčenje papirja. Z uporabo blazinic lahko dosežete različne efekte, na primer vintage, senčenje, madeži, učinek staranja in podobno. Barvne blazinice so rezultat večletnega raziskovanja in razvijanja izdelka, ki omogoča doseganje realističnih učinkov naravno staranih izdelkov, kot so fotografije ali dekorativni tekstil. Zelo priljubljene so pri vsestranskih ustvarjalcih scrapbook albumov, vabil, voščilnic, čestitk, kartic, kazalnikov in podobnih dekorativnih elementov iz papirja. Barvo se lahko nanaša na različne vrste papirja, fotografije, vlakna in podobne materiale. Prav tako pa lahko blazinice uporabite v kombinaciji s silikonskimi štampiljkami. Njihova uporaba je vsestranska. Ko se barva posuši, ima mehak videz krede oziroma suhega pastela.

Mini blazinice so velikosti 2,5x2,5 cm in imajo malenkost dvignjeno blazinico, kar omogoča lažje nanašanje barve in uporabo blazinic v različnih tehnikah. V kolekciji Ranger Distress Ink barvnih blazinic je na voljo 48 različnih barvnih odtenkov.

V spodnjem videu si oglejte široke možnosti uporabe barvnih blazinic Distress Ink in njihove čudovite rezultate.

Dodatne informacije
SKU0789541046783
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account