Rezalna in embossing šablona Joy - zastavice s številkami 141x55mm

Šablona za scrapbooking strojčke (npr. Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobne) se uporablja za izrez oblike z delnim reliefnim odtisom. Čudovita embossirana oblika je nato primerna za izdelavo voščilnic, vabil, albumov in drugih ustvarjalnih del.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
8717706040071
16,59 €

Rezalna in embossing šablona Joy crafts

Joy crafts rezalna šablona se lahko uporablja skupaj z večino svetovno znanih scrapbooking strojčkov, kot so Sizzix Big Shot, Xcut Xpressin podobnimi, za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Šablona ima funkcijo rezanja in embossiranja (reliefnega odtisa), zato vam izreže motiv in hkrati nanj vtisne določen vzorec. Rezultat je izrezan motiv z reliefnim odtisom - čudovit okrasni element, ki poskrbi za še bolj unikaten izgled. Šablone so za uporabo popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! 

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon različnih motivov, ki jih lahko uporabite prav za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije. Za uporabo so popolnoma preproste, pakirane v priročni plastični embalaži. To vam omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, zato so primerne tako za delo doma kot na poti. 

 

Kako uporabljam rezalne šablone za rezanje?

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve prozorni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prozorna rezalna plošča, rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga prozorna rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček. 

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

 

Pri uporabi rezalnih šablon z drugimi rezalnimi strojčki, glejte navodila strojčka za pravilno sestavo plošč.

Dodatne informacije
SKU8717706040071
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account