Rezalna šablona Sizzix ScoreBoards L - manjša darilna škatla za knjigo

Prva šablona za rezanje in izdelavo utorov na trših materialih (npr. lepenke). Idealno za kompaktne osnove škatlic, dnevnikov, okraskov za dom in podobnih dizajnov!
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
0630454263340
24,39 €

Rezalna šablona Sizzix ScoreBoards L

Prva šablona za izdelavo kompaktnejših škatel, žepkov, držal in drugih večnamenskih dizajnov. Njena posebnost je lahkotno rezanje in priprava utorov (za prepogib) na trdnejših materialih - večini plošč in lepenk.

Izreze je potrebno sestaviti in zlepiti skupaj z močnim dvostranskim lepilnim trakom ali drugim močnejšim lepilom. Idealen pripomoček za preprosto izdelavo osnov za škatle in dnevnike oziroma tam, kjer potrebujemo stabilnejšo osnovo.

Približne dimenzije vzorca: 8.26cm x 6.35cm x 1.91cm. 

Dimenzije izdelka: 15.24cm x 22.23cm x 1.59cm.

 

Uporaba rezalnih šablon ScoreBoards

Ker se rezalne šablone uporabljajo z rezalnimi strojčki, je potrebno upoštevati vrstni red plošč določenega strojčka, za pravilni izrez motiva. Šablona je združljiva s strojčki Sizzix BIGkick, Big Shot in Vagabond, ob uporabi podaljšanih rezalnih plošč. 

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete zgolj osnovni rezalni plošči (prozorne plošče). Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), material in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Pri uporabi šablon Bigz z drugimi rezalnimi strojčki, za vrstni red plošč in šablone upoštevajta navodila svojega strojčka.

 

Primer uporabe rezalnih šablon ScoreBoards in sestave izrezov si oglejte v spodnjem videu. Šablone so uporabljene z rezalnim strojčkom Sizzix Big Shot Plus.

Dodatne informacije
SKU0630454263340
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account